MaerkerBloggens princip om ikke at være personlig ryger for en kort bemærkning, da jeg bliver nødt til at fortælle om en genial julegave. En af årets julegaver var nemlig en stak klistermærker…

Well, det var ikke hvilke som helst klistermærker. Indpakningen var fra Normann – og så er man ligesom på sikker hjemmebane. Gaven indeholdt seks rensdyr i forskellige formationer i cirka en meters højde gengivet på vinyl. Lige klar til væggen…?

Nemlig. Det hippe af det hippe bliver uden tvivl klistermærker i big size til dagligstuen – eller hvor man nu synes, at der skal lidt ekstra kulør på i boligen.

Firmaet Domestic laver nogle super fede dekorationer – og det er såre simpelt at sætte dem op (og tage ned). Domestic har et fedt site, hvor man hurtigt og enkelt kan bestille sin ønskede kreation.

Du kan også læse mere i dagens udgave af Berlingske Tidende, hvor der er et interview med direktør Peter Elmegaard fra Normann. Han forudser, at tapeterne er på vej ud til fordel for vinylen. Jeg kan kun være enig. Gid man havde mere vægplads…

Eksempler