Gennem længere tid har en række designvirksomheder arbejdet for at skabe rammerne og fundamentet for en designbrancheforening, som repræsenterer de danske etablerede designvirksomheder. 

Initiativtagerne er nået så langt, at der nu begynder at tegne sig et samlet oplæg til, hvordan en designbrancheforening kan udformes – og ikke mindst med hvilken vision og hvilke formål, som foreningen skal drives under. 

Der er fortsat mange åbne spørgsmål, så som hvem foreningen skal repræsentere – alle designvirksomheder eller skal være en forening for de større virksomheder? Hvad skal foreningen fokusere på af indsatsområder? Der er masser at tage fat på. Alt fra kodeks for designbranchen til at gøre en intensiv indsats for, at designuddannelserne får international standard, således at designvirksomhederne kan få de nødvendige og efterspurgte ressourcer.  

DesignbrancheforeningenInitiativtagerne til den kommende forening inviterer derfor alle designvirksomheder til opstartsmøde den 12. juni 2007 kl. 18.00, hvor fundamentet skal diskuteres grundigt igennem.

På dette website vil du løbende blive opdateret med seneste nyt fra den kommende forening.

Vel mødt – og spred meget gerne budskabet til alle designvirksomheder i Danskaland!