DDABar

Bedre sent end aldrig…

Her er invitation til den første torsdagsbar i DDA regi. Baren finder sted nu på torsdag – nærmere bestemt den 24. januar kl. 20.00 på Karriere Bar, Flæsketorvet 57 på Vesterbronx.

>> OBS: Arrangementet er rykket til e-Types, som bor Vesterbrogade 80B.

Konceptet er, at der er designertræf hver tredje torsdag – hver måned. En gang i kvartalet er der et relevant debattema, hvor to hanekyllinger strides om et pirrende designspørgsmål. Ellers handler det om at mødes med sine designkollegaer. Indtage et par grønne drinks og tjekke variationer over temaet sort beklædning. Og måske endda udveksle et par erfaringer eller holdninger.

På torsdag kan du høre om planerne for Danish Design Association i 2008. Du kommer til at høre lidt om vores invitation til at deltage i forskellige arbejdsgrupper/netværk. Grupperne vil arbejde med følgende temaer:
> Professionalisering
> Designuddannelserne
> Internationalisering
> Design på dagsordnen

Derudover er der lagt op til en spændende debat under overskriften “Er designere helte eller tabere, konsulenter eller forførere, cowboys eller indianere?” Debatten sparkes i gang af Mikkel B. Rasmussen (ReD Associates) og Erik Hansen-Hansen (visuel producer og forsker). Det bliver ikke kedeligt :-)

Følg med i hvornår næste arrangement finder sted på DDA website: www.danishdesignassociation.com

Vi ses på torsdag!