Hos en lang række af de større danske designvirksomheder ses en stigende professionalisering af ledelsesfunktionen. I foråret 2007 skete det blandt andet hos Kontrapunkt, hvor de tidligere stiftere trådte i baggrunden til fordel for yngre og mere kommercielle kompetencer.

DesignIt, som er Danmarks største designvirksomhed, har ligeledes valgt at stramme ledelsesfunktionen op, men det er fortsat de tre partnere, som udgør ledelsen. Der er vist heller ikke nogen grund til andet, da DesignIt til trods for deres noget anonyme eksistens, gør det rigtig flot.

David Fellah er CEO for den danske de l af DesignIt, mens Anders Geert-Jensen er CEO for de internationale datterselskaber.

DesignIt er faktisk den eneste designvirksomhed i Danmark, som har evnet at realisere en international strategi. I dag er DesignIt repræsenteret i Danmark (både København og Århus), Tyskland, Frankring og Norge.

Det er flot, da denne ekspantion er realiseret for egen midler. Det kræver en stor investering at skabe denne form for international satsning.

Det bliver interessant at følge DesgnIts udvikling de kommende år, da de ganske givet vil høste frugterne inden længe af deres internationale vågemod.