Siden jeg forlod Bornholm og senere blev færdig som cand. merc. på CBS, har jeg arbejdet med design. Desværre aldrig som udførende designer, men som designrådgiver inden for identitsudvikling og digitalt design.

Jeg startede min karriere hos Bysted som projektleder. Her lærte jeg alt om 4+4, identitet, udstansning, årsberetninger og glæden ved 7. korrektur.

Så var jeg en smuttur omkring London og blev klogere på digitalt design på Central Saint Martins College of Art and Design. Dernæst fortsatte jeg hos Advice, hvor jeg var med til at etablere deres digitale satsning i de glade dotcom-dage nærmere bestemt år 2000.  Det var glade dage.

Siden sensommeren 2000 har jeg været partner i designvirksomheden 1508, som jeg har sammen med to partnere. Det er altså den fedeste biks at arbejde i :-)

Derudover bruger jeg en del tid på bestyrelsesarbejde. Det er blandt andet Danish Design Association (DDA), som jeg var co-founder af tilbage i 2007. Derudover er jeg næstformand i Madkulturen og bestyrelsesmedlem hos Videnrådgiverne under Dansk Industri og Dorte Mandrup Arkitekter. Endelig er jeg adjungeret professor hos Københavns Universitet.

Se mere på LinkedIn.